Улога жене у друштву и у нашем колективу је веома значајна и хвала вам што постојите, јер сте ви покретачка снага наше институције која уназад двије године постиже све боље резултате, рекао је ово синоћ проф. др Владо Ђајић, генерални директор УКЦ РС на прослави поводом Међународног дана жена, на којој се окупило више од 1000 радница наше установе.
Он је истакао да УКЦ РС има велику подршку структура власти РС и предсједавајућег предсједништва БиХ из РС господина Милорада Додика који је такође присуствовао осмомартовској прослави са радницама нашег колектива.
У богатом музичком програму су учествовали пјевач Бојан Чикић и естрадна умјетница Романа Панић која је истакла да јој је драго што у свом граду може да поздрави најјачи колектив у РС и шире.
Увијек сте ми сви при срцу и драго ми је што сте се у толиком броју одазвали позиву Управе на челу са директором господином Ђајићем и надамо се да ћете низати и даље успјехе, рекла је Романа Панић.
Током вечери је организована томбола те је подијељен велики број награда. Спонзори томболе су били „Тржница а.д“ Бањалука која је додијелила неколико комплета посуђа, кувара, те маникир прибора. Бањалучки ресторани „La Coq“, „Angelo“ i „Marko Polo“ обезбиједили су вечеру за двоје. Једна од сретних добитница је освојила и ноћење за двоје у ЗТЦ „Бања Врућица“ Теслић, а такође једна од радница УКЦ РС моћи ће да проведе викенд у ЗЗФМР Др Мирослав Зотовиц у бањи Слатина.
Новчане награде у износу од 100 КМ за двије добитнице уручили су представници Здравствене установе „Др АрАр“ Бањалука, а једну сретну добитницу са наградом од 100 КМ је обрадовала Комеријална банка. Генерални дирекотор УКЦ РС проф. др Владо Ђајић је наградио најсретнијe добитницe. Једна је освојила три слободна дана, а друга је освојила повећање плате за 10%.