У периоду од 25. августа до 29.августа 2021.године одражани су XИВ спортски сусрети радника запослених у здравству у којима су учествовали и запослени из Универзитетског клиничког центра Републике Српске.

Из наше установе је учествовало 60 такмичара, а на спортским играма је било преко 600 учесника распоређених у 31 екипу. Тимови су се такмичили у малом фудабалу, баскету, одбојци, одбојци на пијеску, стоном тенису, пикаду, куглању, тенису, шаху и рукомету.

Екипа УКЦ Републике Српске освојила је прво мјесто у укупном пласману јер су наши такмичари у свим дисциплинама постигли завидне резултате. За најбољег спортисту XИВ спортских сусрета радника запослених у здравству изабран је Петар Зец који је радник УКЦ Републике Српске.

Користимо ову прилику да похвалимо све учеснике на изузетном залагању у свим дисциплинама и што су нашу установу представљали у најбољем свјетлу. Спортске манифестације треба развијати и његовати јер се прије свега кроз афирмацију спорта промовише и здрав начин живота на чему Спортско друштво УКЦ Републике Српске активно ради.

  • Списак учесника можете преузети pdf oвдје.