Излет за наше пензионисане раднике – дружење са онима који су ударили темеље УКЦ Републике Српске

Пословодство највеће здравствене установе на челу са проф. др Владом Ђајићем, организовало је  излет и свечани ручак за пензионисане раднике Универзитетског клиничког центра Републике Српске, како би се људима, који су свој радни вијек провели у УКЦ Републике Српске, одало признање за све што су учинили за нашу останову. Овакав вид окупљања се организује неколико година уназад и постао је традиција.

Пословодство УКЦ Републике Српске потпуно је свјесно чињенице да не смијемо да заборавимо оне који су нам утрли пут да будемо овђе гђе смо сада што смо и у претходним годинама показали. Свим пензионисаним радницима наше установе подијељене су пензионерске картице УКЦ Српске уз помоћ којих ће бивши радници највеће здравствене установе имати приоритет приликом свих прегледа. Пандемија изазвана вирусом корона је протекле двије године спријечила да дружење пензионера буде организовано на овај начин, али је у замјену за то генерални директор проф. др Ђајић обезбиједио бонове за вечеру које су пензионери могли искористити да се друже са својим колегама, партнерима или пријатељима.

“На овај начин Пословодство УКЦ Републике Српске је, цијенећи труд и рад пензионисаних радника који су дали допринос највећој здравственој установи и унапређењу рада у истој сваке године уважи људе који су свој радни вијек провели у Универзитетском клиничком центру Републике

Српске. Један од главних разлога што организујемо дружење са пензионисаним радницима наше установе је да их информишемо о раду УКЦ Републике Српске да знају докле се стигло у оном што су они започели, “ рекао је проф. др Владо Ђајић, генерални директор УКЦ Републике Српске.

Желим да се захвалим проф. др Ђајићу што нас сваке године окупи и што није заборавио на нас пензионисане раднике. Лијепо је када се радне колеге окупе, присјете се неких старих времена, а поносни смо када видимо да је наша установа у којој смо провели радни вијек данас једна модерна болница, рекла је Госпова Васиљевић, пензионисана медицинска сестра која је провела радни вијек у Клинци за унутрашње болести УКЦ Републике Српске.