Генерални директор УКЦ Републике Српске проф. др Владо Ђајић потписао је уговор о раду са Младеном Грбићем из Бањалуке који је студије медицине завршио са просјечном оцјеном 9,73 и који ће професионални развој почети у највећој здравственој установи у Српској.

Проф. др Владо Ђајић је рекао да је руководство ове установе препознало потребу да младим љекарима из Српске обезбиједи најбоље услове за учење и напредовање, а искусним љекарима додатну мотивацију и задовољство да пренесу своје знање, а све у циљу пружања најбоље здравствене заштите пацијентима. Додао је да наша установа као највећа, најреферентнија здравствена установа у Републици Српској и као научно-наставна база за све будуће љекаре и медицинско особље, има интерес и обавезу да будућим медицинским професионалцима обезбиједи услове за рад и професионални развој и усавршавање што смо небројено пута и показали. Рекао је да је улагање у младе стручне здравствене раднике дио дугорочног опредјељења руководства ове установе, као и стварање повољног амбијента за развијање професионалног развоја и живота младих људи у Републици Српској.

Младен Грбић је рекао да су се марљив рад и залагање исплатили, што јепрепознао проф. др Владо Ђајић и руководство УКЦ Републике Српске, које је наставило тренд запошљавања младих љекара. Додао је да је сан сваког студента медицине је да послије завршетка студија почне да ради у великој установи, попут ове.  Нагласио је да му је задовољство и част да ради у здравственој установи на чијем је челу проф. др Ђајић, који има визију њеног развоја.

Грбић је стипендиста је Фонда “Др Милан Јелић” у категорији успјешних студената. Дипломски рад из области неурологије, на тему “Трансверзални мијелитис”, одбранио је оцјеном 10.