УКЦ Републике Српске данас је посјетио директор Канцеларије у Влади Србије за Косово и Метохију Петар Петковић који се овом приликом захвалио генералном директору проф. др Влади Ђајићу за све што ради за народ јужне српске покрајине.

Недавно су наша дечица са Косова и Метохије били у посјети Републици Српској и том приликом их је примио др Ђајић и користим ову прилику да му се лично захвалим на томе, јер наша дјеца одрастају у потпуно другачијем окружењу у односу на дјецу Српске и Србије и сваки пут кад их угостите показујете да смо један народ и да нас боле ране нашег народа гдје год он био.

Генерални директор УКЦ Републике Српске проф. др Владо Ђајић се захвалио на посјети и истакао да је сарадња Србије и Српске у здравственој и свакој другој области на највишем могућем нивоу и изразио наду да ће тако бити и у будућности.

Велики број наших љекара иде на едукацију у Србију и љекари из Србије долазе код нас како би едуковали наше љекаре. Посебно ми је драго када нам дођу наши људи са Косова и Метохије у посјету и увијек се трудимо да их угостимо, рекао је др Ђајић.