Eko Bel 1Компанија ЕКО-Бел д.о.о. донирала је Одјељењу за контролу средине и превенцију интрахоспиталних инфекција Универзитетског клиничког центра Републике Српске подне облоге -ламинат и пратећи материјал за потребе санације пода ове организационе јединице.

Вриједност донације је око 1000.00 КМ и представља потврду дугогодишње сарадње наше установе и овог предузећа, а уједно и знак захвалности компаније ЕКО-Бел д.о.о. руководству УКЦ РС и запосленицима наведеног Одјељења на стручној и организованој помоћи при несметаном провођењу мјера санитарно-еколошке заштите (дератизације и дезинсекције) које спроводи ово предузеће.

Прим. др мед. Јадранка Станисавић-Шимић, шеф Одјељења за контролу средине и превенцију интрахоспиталних инфекција је овом приликом изјавила: „У име Одјељења за контролу средине и превенцију интрахоспиталних инфекција УКЦ РС, захваљујем се предузећу ЕКО-Бел, а посебно господину Владимиру Шушњару на донацији коју су упутили за потребе нашег Одјељења. Желим да напоменем да имамо дугогодишњу, изузетно добру сарадњу са Пословодством и осталим запосленицима предузећа ЕКО-БеЛ. Због сродности наших дјелатности, свакодневно контактирамо и међусобно се надопуњујемо у стручном погледу, све у циљу превенције интрахоспиталних инфекција“.

Eko Bel 2