U periodu od 25. avgusta do 29.avgusta 2021.godine odražani su XIV sportski susreti radnika zaposlenih u zdravstvu u kojima su učestvovali i zaposleni iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Iz naše ustanove je učestvovalo 60 takmičara, a na sportskim igrama je bilo preko 600 učesnika raspoređenih u 31 ekipu. Timovi su se takmičili u malom fudabalu, basketu, odbojci, odbojci na pijesku, stonom tenisu, pikadu, kuglanju, tenisu, šahu i rukometu.

Ekipa UKC Republike Srpske osvojila je prvo mjesto u ukupnom plasmanu jer su naši takmičari u svim disciplinama postigli zavidne rezultate. Za najboljeg sportistu XIV sportskih susreta radnika zaposlenih u zdravstvu izabran je Petar Zec koji je radnik UKC Republike Srpske.

Koristimo ovu priliku da pohvalimo sve učesnike na izuzetnom zalaganju u svim disciplinama i što su našu ustanovu predstavljali u najboljem svjetlu. Sportske manifestacije treba razvijati i njegovati jer se prije svega kroz afirmaciju sporta promoviše i zdrav način života na čemu Sportsko društvo UKC Republike Srpske aktivno radi.

  • Spisak učesnika možete preuzeti pdf ovdje.