Izvještaj sa  sjednice skupštine Sportskog  društva klinički centar Banja Luka  održane 15.03.2011.god. u amfiteatru Klinike za Ginekologiju i akušerstvo.

Prisutni :

1.    dr Vladimir Mirošljević                    – predsjednik skupštine
2.    dr Nenad Tanasković                       – predsjednik društva
3.    prof. dr sc med. Mirko Stanetić     – generalni direktor
4.    Vučković Dušanka                            – sekretar društva
5.    Šukalo Željko
6.    Vasić Vitomitka
7.    Milekić Sonja
8.    Jokanović Nada
9.    Lakić Marina
10.    Macanović Vesna
11.    Gačić Slavica
12.    dr Dragan Kasapović
13.    Glišić Sanela
14.    Gavrilović Željko
15.    Laloš Jovan
16.    Svitić Aco
17.    Šunkić Ivona
18.    Zec Petar
19.    Preradović Negoslav
20.    Mačković Ljiljana
21.    Bajić Biljana
22.    Brkljač Goran
23.    Radoja Veljko
24.    dr Ljubomir Stajčić
25.    Javorac Marinko
26.    Pušac Jelena
27.    Tomić Duško
28.    Milašinović Danijela
29.    Đedović Dragan
30.    Rakita Ana
31.    Tovilović Spomenka
32.    Perišić Marija
33.    Dragojević Milan

Dnevni red :

1.    Izvještaj o radu u protekle četiri godine
2.    Financijski izvještaj za 2010
3.    Izbor novog predsjedništva
4.    Razno

Rad skupštine započeo je dr Vladimir Mirošljević predsjednik skupštine najavivši  direktora Kliničkog centra prof Mirka Stanetića , koji je obraćajući se skupštini izrazio zadovoljstvo što Klinički centar ima jednu ovakvu organizaciju , te o dosadašnjim postignutim rezultatima kako na polju sportskih dešavanja tako I u promociji kliničkog centra kako na nivou Repubike Srpske tako I na nivou Bosne I Hercegovine , i da nam je u interesu da jedna ovakva organizacija I dalje traje I da dobije na još većoj masovnosti.

Zapisnik

1. Izvještaj o radu i uspjesima sportskog društva u periodu od nastajanja pa do 2011.

Sportsko društvo je formirano u junu mjesecu 2007.godine kada smo po dolasku iz Neuma sa prvih sportskih igara na nivou Bi H došli na ideju da osnujemo sportsko društvo koje bi bilo samostalno I odvojeno od svih sindikata pa i od samog Kliničkog centra .
Cilj i svrha osnivanja  sporstkog društva su bili da se nasim radnicima omogući organizovano bavljenje amaterskim sportom unutar kliničkog centra a isto tako i upoznavanje sa drugim radnicima drugih zdravstvenih ustanova kako u RS tako I u BiH.
Ideja je potekla od Željke Šukala koji je u ragovorima sa učesnicima iz Tuzle i uz njihovu nesebičnu pomoć započeo osnivnje naše družine , njemu se priključila ,Vikica , Sonja ,Negoslav, Dr Vladimir Mirošljević I dr Nenad Tanasković, Duška…a ne mogu da ne spomenem pokojnog Pantić Dragoljuba koji je ovu ideju u potpunosti podrzao I pomogao njenoj realizaciji .

Kao što svi znamo organizator II sportskih igara zdravstvenih radnika na nivou Bi H bio KLinički centar Banja Luka. U tom takmičenju, zauzeli smo drugo mjesto u ukupnom plasmanu a i u svim narednim takmičenjima na nivou BiH smo visoko kotiratli i zauzimali druga I treća mjesta.
Vrativši se iz Neuma došli smo na ideju da jedne takve igre organizujemo na nivou Republike Srpske u Tesliću ,ta se tradicija nastavila održavanjem sportskih susreta zdravstvenih radnika svih sledećih godina a ove godine smo ponovo organizatori ovoga puta V sportskih igara zdravstvenih radnika RS.
Svakako treba spomenuti da smo  prošle godine bili prvi u ukupnom plasmanu na ovim igrama.
Dva puta na nivou RS najbolje sportiskinje su bile iz naših redova .

Sa Kliničkim centrom Tuzla su uspostavljen prijateljski odnose pa organizujemo vikend takmičenje i druženje koje je prešlo u tradiciju
Sportsko društvo postoji I traje zahvaljujući entuzijazmu članova predsjedništva i članova sportskog društva a uz  ogromnu podršku i pomoć našeg menadžmenta i našeg direktora Mirka Stanetića . Ovom prilikom želimo pomenuti I prof. Skrobić Milana i Prof. Topić Branu koji su svojim nesebičnim zalaganjem pomogli da se obezbedi adekvatna oprema za Sportsko društvo I sve njegove ostale aktivnosti.
Sportsko društvo ima tri termina u Medicinskoj školi , snosi troškove korištenje balon sale za naše fudbalere , zatim su nabavljene  i uz pomoć direktora obezbjeđene  trenerke I majice za članove sportskog društva
Ovakav način organizovanja naših radnika doveo je do boljih priprema , te su učesnici bili I taktički I fizički spremniji za učestvovanje na sportskim takmičenjima .

2 . Sekretar društva Dušanka Vučković pročitala finansijski izvještaj s kojeg je Skupština usvojila.

3.  Ove godine ističe mandat dosadašnjem predsjedništvu sportskog gruštva pa je skupštini predloženo da daju prijedloge za sastav novog predsjedništva.