Dana 09.9.2011.godine u Amfiteatru UKC-a Banja Luka održana je skupština sportskog društva.
Nakon organizacije petih sportskih susreta skupština je sazvana radi izvještaja o analize V sportskih susreta zdravstvenih radnika RS.

Dnevni red :

1. Analiza V sportskih susreta radnika zaposlenih u zdravstvu RS
2. Razno

skupstina sportskog drustvaRad skupštine je započeo predsjednik Sportskog društva  dr Nenad Tanasković analizom rezultata postignutih na V sporskim susretima radnika zaposlenih u zdravstvu koji su održanih u Tesliću u periodu od 01.09.-04.09.2011.god. S obzirom da smo ove godine bili i organizatori, predsjednik sportskog društva je pohvalio ,  sve učesnike  kao dobre takmičare, organizatore i dobre domaćine.

Nakon uvoda dr Nenad Tansković predsjednik društva je naglasio neophodnost dalje promocije sportskog drustva među radnicima UKC-a, te definisanja dinamike rada po sekcijama kako bi sledeće susrete dočekali što spremnije.

Nakon diskusije dr Tanaskovića skupštini se obratio generalni direktor UKC-a Prof dr sc med. Mirko Stanetić, te izrazio zadovoljstvo na vrlo dobroj organizaciji i čestitao na postignutim rezultatima . Potom je izrazio želju da postojeći članovi sportskog društava  više rade na promociji i da bude još više aktivnih članova, radnika UKC-a .

Predsjednik sportskog društva je iskoristio priliku da u znak zahvalnosti pokloni direktoru Prof. dr sc med. Mirku Stanetiću zahvalnicu u znak zahvalnosti za podrške u radu sportskog društava i razumjevanju za članove društva.

Pod tačkom razno su i ostali  članovi ukljičili u diskusiju vezanu za susrete .

Zatim se Predsjednik sportskog društva dr Nenad Tanasković obratio skupštini sa molbom da se uzme u razmatranje imenovanje novih rukovodilaca sportskog društva, s obzirom da ove godine ističe mandat predsjedništvu članova sportskog  društva i da na narednu  skupštinu dođu sa prijedlozima .

 

Prisutni :

1. Dr Nenad Tanasković – predsjednik društva
2. Prof dr sc med. Mirko Stanetić – generalni direktor
3. Vučković Dušanka – sekretar društva
4. Vasić Vitomitka
5. Jokanović Nada
6. Lakić Marina
7. Macanović Vesna
8. Glišić Sanela
9. Pećanac Milan
10. Gavrilović Željko
11. Laloš Jovan
12. Svitić Aco
13. Šunkić Ivona
14. Zec Petar
15. Regojević Milivoje
16. Preradović Negoslav
17. Bajić Biljana
18. Brkljač Goran
19. Lapčević Snežana
20. Mitrović Boris
21. Radoja Veljko
22. Ljubomir Stajčić
23. Rakita Ana
24. Perić Mira
25. Oljača Jelena
26. Tovilović Spomenka